تبلیغات
بازارچه - ماهی شکم پر
بازارچه
دوشنبه 1 آذر 1389

ماهی شکم پر

دوشنبه 1 آذر 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی


ماهی 1 عدد گشنیز خرد شده 250 گرم پیاز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 250 گرم تمبرهندی به میزان لازم گردو 50 تا 100 گرم ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن سرخ كردنی به میزان لازم طرز تهیه: - ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم. - مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند. - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم. - پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم. - درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. - مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. - در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم. - سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود. * نكته : - به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد. (ایران شف)




How did the Achilles tendon get it's name?
دوشنبه 16 مرداد 1396 10:31 ق.ظ
If you are going for best contents like myself, just visit this web
page all the time since it offers quality contents, thanks
ameblo.jp
دوشنبه 1 خرداد 1396 04:11 ب.ظ
With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation?
My website has a lot of exclusive content I've either created
myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet
without my authorization. Do you know any techniques to help protect against content from
being ripped off? I'd genuinely appreciate it.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر