تبلیغات
بازارچه - انواع کیک
بازارچه
پنجشنبه 11 آذر 1389

انواع کیک

پنجشنبه 11 آذر 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

 

مواد لازم :

آرد : 3 و نیم پیمانه ( می تونید از اول پیمانه تون رو لیوان انتخاب کنید. )

تخم مرغ : 2 عدد

روغن مایع : نیم پیمانه

شکر : نیم پیمانه

شیر : نیم پیمانه

شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی : نیم پیمانه

وانیل : نوک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر : نوک قاشق مرباخوری

گردوی  خرد شده : مقداری

طرز تهیه :

اول از همه فر رو با درجه 170 درجه روشن می کنیم تا حدود یک ربع تا بیست دقیقه گرم بشه. تو این زمان، می رویم سراغ درست کردن مایه کیک. ابتدا تخم مرغها رو توی کاسه می شکنیم و با همزن اینقدر می زنیم تا کف کنه و رنگش تقریباً سفید بشه.


بعد ازا اون روغن مایع  و شکر رو می ریزیم و هم می زنیم. بعد، شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی رو به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم و توی مواد می ریزیم. سپس بکینگ پودر و وانیل رو به آرد اضافه می کنیم و آرد رو کم کم به موادمون می افزاییم. وقتی که آرد رو ریختیم، دیگه نباید از همزن استفاده کنیم. با لیسک یا یه چنگال تا حدی هم می زنیم که مواد با هم مخلوط بشنوند و گوله ای توی مواد نباشه. (زیاد هم نمیزنیم چون در اینصورت بکینگ پودر خاصیت خودش را از دست میده و کیک پف نمیکنه ) سپس در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده به مواد می افزاییم. گردوها نباید به صورت پودر باشد وگرنه رنگ کیک را تیره می کند.کف قالب رو چرب می کنیم و مواد رو توش می ریزیم.


Can I see your cake?! :  wedding Strawberry 400


برای خوش طعم شدن کیک می تونیم مقداری سس شکلات (مثل تصویر بالا) روی مواد بریزیم. البته به خاطر داشته باشید که اینجا، زیر کیک است ! چون کیک قرار است از قالب درآید. قالب رو توی طبقه وسط فر با درجه حرارت 170 درجه می گذاریم و در فر رو می بندیم. حدود بیست دقیقه بعد، کیک آماده است. برای اطمینان می تونیم یه دونه چوب کبریت یا چنگال رو توی کیک فرو ببریم. اگر مواد بهش نچسبید، یعنی کیک آماده است. این قالبها، تفلون هستند. نیازی نیست صبر کنید کیک سرد شود و بعد آن را در آورد. وقتی هم که داغ است می توانید کیک را بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بگذارید و اجازه دهید خنک شود.

                                            

طرز تهیه کیک صبحانه موزی
مواد لازم برای 6 نفر :
آرد گندم سفید= 200 گرم
شکر =150 گرم
تخم مرغ= 2 عدد
کره پاستوریزه= 100 گرم
موز رسیده =1 عدد بزرگ
بیکینگ پودر =2 قاشق چای خوری
نمک= یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی= یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل= از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
خامه پاستوریزه= 175 گرم
وانیل= یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی کیک :
پودر شکر 115 گرم
آب لیموی تازه 5-4 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
کره و شکر را با همزن برقی به مدت 5-4 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید.
روش تهیه رویه کیک :
ابتدا پودر شکر را در یک ظرف بریزید. سپس آب لیمو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بیشتری آب لیمو اضافه کنید). سپس لعاب را روی کیک سرد شده ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد و روی آن یک لایه نازک تشکیل شود. سپس کیک را برش دهید و سرو نمایید.
 
 




how much do std tests cost
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:54 ب.ظ
مقاله بسیار معروف
foot problems
شنبه 18 شهریور 1396 10:05 ق.ظ
At this time I am going away to do my breakfast, after having my breakfast coming over again to
read other news.
foot pain from heels
سه شنبه 13 تیر 1396 06:41 ب.ظ
These are really impressive ideas in on the topic of blogging.
You have touched some fastidious factors here. Any way keep up wrinting.
wanitareburn.blogas.lt
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 09:57 ق.ظ
Hi, its pleasant piece of writing about media print,
we all know media is a great source of information.
Teresa
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 10:31 ب.ظ
Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your website,
how could i subscribe for a blog site? The
account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
your broadcast offered bright clear idea
Sandy
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 11:02 ب.ظ
Hey, I think your website might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر