تبلیغات
بازارچه - ژله
بازارچه
چهارشنبه 17 آذر 1389

ژله

چهارشنبه 17 آذر 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

 

ژله  :  ۳ بسته
خامه  :  ۴۰۰ گرم
گلابی  :  ۰.۵ فنجان
سیب  :  ۰.۵ فنجان
هلو  :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین  :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین  :  ۲۰۰ گرم
خاک قند  :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری


برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتی‌متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل می‌کنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگ‌تر می‌ریزیم قالب کوچک‌تر را در داخل ان قرار می‌دهیم و داخل قالب کوچک‌تر را با وزنه یا یخ پر می‌کنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می‌گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می‌کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می‌نمائیم و میوه‌های آماده شده را در آن می‌ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می‌کنیم وزنه‌ها را از داخل قالب بیرون می‌آوریم و قالب کوچک‌تر را با آب نیم گرم پر می‌کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می‌نمائیم.
با این عمل قالب ژله‌ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه‌های خرد شده را داخل آن می‌ریزیم و پر می‌کنیم دوباره در یخچال می‌گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می‌دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی‌گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می‌دهیم.

 

مواد لازم :

 

ژله
یک بسته
فالوده مخلوط شده با آبلیمو
یک لیوان
خامه
نصف لیوان
آب جوش
نصف لیوان

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا ژله را با آب جوش مخلوط کرده و خوب بهم می زنیم.

 

مایع بدست آمده را به دو قسمت تقسیم می کنیم، یک قسمت را با فالوده مخلوط می کنیم و در کف قالب می ریزیم.

 

قسمت دوم را با خامه مخلوط کرده وقتی قسمت اول ژله با فالوده خودش را گرفت، قسمت دوم را اضافه می کنیم و تقریباً بین ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

 

 

طرز تهیه ژله میوه با خامه

مواد لازم (برای 8 نفر):

1- ژله حاضر توت فرنگی یا آناناس یا لیمو 3 بسته
2- میوه خرد شده 2 لیوان
3- خامه 300 گرم
4- خاکه قند 4 قاشق سوپخوری
5- وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کافی

طرز تهیه :
ژله را در ظرفی میریزیم و سه پیمانه آب جوش بتدریج داخل ژله میریزیم و بهم می زنیم تا ژله کاملا در آب جوش حل شود. سه پیمانه آب سرد به مایه آب سرد به مایه اضافه میکنیم و ژله را میگذاریم سرد شود. میوه های خرد شده را در ژله حل شده میریزیم مایه را در قالبی که وسط آن باید سوراخ باشد میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کلملا بسته شود. خامه را با خاکه قند و اسانسی که دوست داریم مخلوط میکنیم و میزنیم تا سفت شود و فرم بگیرد وقتی ژله بسته شد قالب از یخچال بیرون میاوریم و آنرا یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم ظرفی را روی دهانه قالب گذاشته ژله را در ظرف بر میگردانیم ( ظرف ژله را در آّ نیم گرم نباید مدتی نگاهداشت چون ژله آب می شود در صورتیکه ژله بآسانی از ظرف جدا نشود یکبار دیگر و برای یک لحظه قالب را در آب نیم گرم قرار می دهیم )داخل ژله را با خامه آماده شده پر میکنیم اطراف آنرا با انواع کمپوت میوه تزیین میکنیم . ممکن است روی میوه ها را نیز با کمی خامه که در قیف ریخته ایم تزیین کنیم .




What is leg length discrepancy?
دوشنبه 16 مرداد 1396 02:14 ب.ظ
Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
I'm planning to start my own blog soon but I'm a little lost
on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or
go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally overwhelmed ..
Any recommendations? Many thanks!
magenrightmire.hatenablog.com
جمعه 23 تیر 1396 07:12 ق.ظ
It's really a nice and useful piece of information.
I am glad that you just shared this helpful info with us.
Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
raymondpqfyqdkavk.jimdo.com
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 06:14 ق.ظ
These are truly fantastic ideas in about blogging.
You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 10:19 ب.ظ
I am not sure where you're getting your information, but good topic.
I needs to spend some time learning much more or understanding
more. Thanks for great info I was looking for
this information for my mission.
مه گل
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1391 10:33 ق.ظ
خسته نباشید.
خیلی خوبه مرسی
فقط میخواستم بدونم عکسا مال دستوراست همشون؟!
erfan
سه شنبه 30 آذر 1389 10:45 ب.ظ
vahgean jaleb bod.dameton garm.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر