تبلیغات
بازارچه - توت فرنگی
بازارچه
چهارشنبه 11 اسفند 1389

توت فرنگی

چهارشنبه 11 اسفند 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

طرز تهیه دسر توت فرنگی با ماست

طرز تهیه دسر توت فرنگی با ماست,روش درست کردن دسر,آموزش آشپزی

 عکس   طرز  تهیه دسر توت فرنگی با ماست

مواد لازم:
توت فرنگی =۱ لیوان
پودر ژله توت فرنگی =۱بسته
ماست خامه ای =۲ لیوان
آب جوش=۱ فنجان

طرز تهیه:
ابتدا توت فرنگی هارا خرد مینمائیم – سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم – پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل مینمائیم .
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده سپس توت فرنگی های خرد شده را اضافه مینمائیم . در ظرف مخصوص ژله مواد را ریخته و میگذاریم ۶ ساعت در یخچال بماند . بهد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت ظرف ژله را داخل آب جوش قرارداده و ژله را برمیگردادنیم. سپس روی زله را با خامه سفید و توت فرنگی تزئین کرده و سرو مینمائیم

دستور تهیه كیك خامه ای با توت فرنگی (+عكس)

در ابتدا آرد، بكینگ پودر و نمك را در یك كاسه بزرگ باهم مخلوط كنید. شیر و سفید تخم مرغ‌ها را در یك كاسه بزرگ مخلوط كنید.

کیک

کیک توت فرنگی

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک: 2 و 2/1 پیمانه

بکینگ پورد :1 قاشق غذا خوری

نمک: 2/1 قاشق چای خوری

شیر یا باترمیلک( (buttermilk ( ترکیبی از شیر و ماست یا دوغ بی نمک): 1 و 4/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد

شکر: 1 و 2/1 پیمانه

رنده پوست لیموترش: 2 قاشق چای خوری

کره بی نمک ( برای تهیه شیرینی)( به دمای محیط رسیده): 2/1 پیمانه

عصاره لیموترش یا وانیل : 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

کیک توت فرنگی

1. در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.

2. شیر و سفید تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

3. رنده پوست لیمو و شکر را نیز در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده با استفاده از انگشت آن ها ورز دهید.

4. کره را داخل شکر انداخته و اجازه دهید تا با کره مخلوط شود .

5. وانیل را به آن اضافه کنید.

6. 3/1 از آرد را به آن افزوده و آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.

7. 2/1 از شیر را به آن افزوده و مجددا اجازه دهید تا این مواد نیز یکدست شوند.

8. 3/1 از آرد را افزوده و مانند سری قبل به خوبی مخلوط کنید.

9. بقیه شیر را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.

10. بقیه آرد را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی تا حدی که یکدست شود مخلوط نمایید.

11. خمیر بدست آمده را در قالب های گرد در ابعاد 5×9 سانتی متر که از قبل چرب شده و در آن کاغذ روغنی انداخته شده بریزید.

12. سپس قالب را به مدت 30-20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی کیک آماده است که با فروکردن خلال دندان به داخل مواد وبیرون آوردن از آن مواد به خلال دندان نچسبیده و در واقع تمییز باشد.

13. اجازه دهید تا کیک سرد شود.

14. کیک را از وسط برش دهید.

کرم کره

چون آخرین باری که کرم کره را درست کرده بودم، نتونسته بودم کرم مناسبی تهیه کنم بنابراین این بار هم علاقه ای به درست کردن آن نداشتم. قبل از اینکه شروع کنم ، همه چیزهای لازم را کنار دستم گذاشتم و مواد کاملا به دمای محیط رسیده بودند. کاسه و یک جفت چنگال تمیز برای هم زدن آورده بودم. آخرین مرحله همزدن تخم مرغ ها و کره بود که در دستور از زمان همزدن 10-6 دقیقه با همزن برقی برای آن در نظر گرفته بود. حساب کردم دیدم چون قراره با همزن دستی هم بزنم بنابراین باید مدت طولانی تری را به این کار اختصاص بدم اما در دقیقه 10، کره و تخم مرغ ها هنوز مایع بودند و ظاهرا قصد نداشتند که به شکل خمیر در بیایند. تصمیم گرفتم اگر تا 20 دقیقه پس از همزدن ، تغییری در مواد ایجاد نشد عملا شکست را قبول کنم. سپس در دقیقه 15 بود که تخم مرغ ها و کره از مایع بودن به سمت کرمی نرم و لطیف تغییر شکل پیدا کردند. کرم کره واقعا شگفت انگیزه! مزه آن فوق العاده و شکل خیلی قشنگی داره. خیلی سخت بود که موقع تزئین و پوشش دادن کیک مدام به کرم کره ناخنک نزنم.

مواد لازم:

شکر :1 پیمانه

سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد

کره بی نمک ( برای تهیه شیرینی) ( به دمای محیط رسیده): 1 و 2/1 پیمانه

آب لیمو ترش( آب گرفته شده از 2 لیموی بزرگ) :4/1 پیمانه

وانیل خالص :1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. ابتدا ظرفی شبیه به ماهی تابه گود یا شیر داغ کن را با مقداری آب روی اجاق گذاشته تا بجوش آید. سپس در یک کاسه ، شکر و سفیده های تخم مرغ را با استفاده از همزن یا چنگال هم بزنید. پس از اینکه کمی هم زدید ، کاسه را روی شیرداغ کنی که آب داخل آن به آرامی درحال جوشیدن است قرار دهید. در حدود 3 دقیقه آنقدر مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ را هم بزنید که داغ شده و دیگر نتوان به آن دست زد. ( شکر باید در سفیده تخم مرغ حل شده و مخلوط بدست آمده باید مانند کرم مارشمالوی روشن بشود).

2. کاسه را از گرما دور کرده ( از روی شیرداغ کن بردارید) و به مدت 5 دقیقه آنقدر هم بزنیدتا کرم سرد شود.

3. هر بار که کرم را هم می زنید قطعه ای از کره را داخل آن بیاندازید.

4. مخلوط بدست آمده را حدود 20-10 دقیقه آنقدر هم بزنید تا یک دست و نرم شود.

5. سپس آب لیموترش و وانیل را هر بار به اندازه های کم به آن اضافه نمایید تا کاملا به خورد مواد بروند.

تزئیناتتصمیم گرفتم با توت فرنگی های تازه ای که از مغازه خریده بودم کیکم را تزئین کنم. هم از توت فرنگی های تازه و هم از مربای توت فرنگی که سال قبل درست کرده بودم برای تزئین استفاده کردم. تزئین و پوشش دهی کیک خیلی آسون و یه جورهایی شبیه به تفریح بود.

مواد لازم:یک شیشه مربای توت فرنگی

توت فرنگی های تازه

طرز تهیه:

1. روی یکی از برش های کیک لایه ای از مربا را پخش کنید.

2. در زیر قسمت یکی دیگر از برش های کیک، لایه ای از کرم کره را مالیده و سپس برش را روی قسمت بالای برش قبلی قرار دهید.

3. این عمل را به همین ترتیب برای سایر برش ها نیز اجرا کرده به طوریکه تمام برش ها لایه ای از مربا و کرم کره بین خود داشته باشند اما به این نکته توجه کنید که آخرین برش کیک بدون لایه مربا باشد.

4. قسمت رو و اطراف کیک را با باقی ماندۀ کرم کره پوشانده و سپس با توت فرنگی های تازه آن را تزئین کنید.

در انتها کیک خوب از کار درآمد! ظاهر کیک زیبا و مزه آن هم عالی شده بود.مغز کیک کمی بیش از آنچه مورد علاقه من باشد خمیر شده بود اما مهمترین چیز این بود که مزه آن خوب شده بود. هنوز هم نمی دونم که چرا کیک خوب پف نکرد اما بقیه چیزها خوب پیش رفت بنابراین نباید مساله خیلی مهمی بوده باشه. واقعا از کرم کره متشکرم. در ابتدا از اینکه در این دستور از کرم کره استفاده شده بود چندان راضی نبودم ولی الان واقعا از اون لذت بردم. در آشپزی های بعدی هم حتما از کرم کره استفاده خواهم کرد.

 

منبع : سایت سیمر

مواد لازم دسر توت فرنگی : 

پودر ژله توت فرنگی: 1 بسته
خامه:   1 بسته

خامه  زده شده جهت تزئین به میزان لازم
میوه جهت تزئین به دلخواه

طرز تهیه دسر توت فرنگی :

 

ابتدا پود ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل نمائید سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بهمراه 3/2 خامه  در میکسر یا مخلوط کن بریزید. سپس مواد را با میکسر خوب هم زده تا خامه و ژله مخلوط شود. در انتها مواد را درون قالب مخصوص ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود. بعد از اینکه ژله بسته شده قالب را در آب ولرم به مدت چند ثانیه قرار دهید و ژله را در بشقاب مورد نظر برگردانید. در انها با خامه و میوه های مختلف دسر توت فرنگی را تزئین کنید. امیدوارم این دسر خوشمزه رو درست کنید و خوشتون بیاد

امیدواریم از تهیه دسر توت فرنگی لذت برده باشید




How do you grow?
دوشنبه 16 مرداد 1396 04:32 ب.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme of this website.
It's simple, yet effective. A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between usability and
visual appearance. I must say you've done a awesome job with this.

In addition, the blog loads extremely quick for me on Opera.
Superb Blog!
How much does it cost for leg lengthening?
شنبه 14 مرداد 1396 04:04 ب.ظ
As the admin of this web site is working, no
doubt very quickly it will be famous, due to its feature contents.
std testing centers
یکشنبه 4 تیر 1396 10:29 ب.ظ
بسیار چلیپا از خود نوشتن در حالی که ظاهر شدن مناسب در آیا نه کار بسیار خوب با من پس از برخی از زمان.
جایی در سراسر جملات شما قادر به من مؤمن متاسفانه فقط برای
کوتاه در حالی که. من این کردم مشکل خود را با جهش در مفروضات و شما خواهد را
خوب به کمک پر همه کسانی معافیت.
در این رویداد شما در واقع که می توانید
انجام من خواهد قطعا تا پایان تحت تاثیر
قرار داد.
allyson8cook72.jimdo.com
شنبه 23 اردیبهشت 1396 11:24 ق.ظ
Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it ;) I may come back
yet again since I bookmarked it. Money and freedom is the best
way to change, may you be rich and continue to guide others.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر