تبلیغات
بازارچه - -بوقلمون شکم پر با ایران شف
بازارچه
پنجشنبه 12 اسفند 1389

-بوقلمون شکم پر با ایران شف

پنجشنبه 12 اسفند 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون:
بوقلمون :: 1 عدد
کره برای چرب کردن :: 50 گرم
آبلیمو ::1 استکان                                                                                    
روغن زیتون :: 3 قاشق
آب پیاز رنده شده :: 2 قاشق
زعفران حل شده در آب :: مقداری
نمک و فلفل :: به میزان لازم

 

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون :

ابتدا بوقلمون را تکه تکه کرده سعی شود از بوقلمون های جوان استفاده شود

مواد تهیه شده را بجز کره همه را باهم مخلوط کرده و تکه های کوچک جوجه را در مواد غوطه ور کرده و به مدت پنج ساعت می خوابانیم بعد به سیخ می کشیم و بعد از اینکه کمی رنگ عوض کرد شروع به مالیدن کره روی سیخ ها می کنیم در آخر با یک قلمو مقداری آب زعفران را به جوجه ها می کشیم و دوباره برای 1 دقیقه یک حرارت کوچک به آن می دهیم تا خوب طلایی شود

امیدواریم از تهیه پخت جوجه کباب بوقلمون لذت برده باشید .

    

مواد لازم : بوقلمون 4 کیلو سیب 2 کیلو کره 250 گرم ماکارونی 300 گرم آرد 3 قاشق سوپخوری شکر 1 پیمانه گوجه فرنگی 5/0 کیلو هویج 4 عدد سبزی معطر یک دسته سیر 2-1 حبه آب لیمو به مقدار کافی نمک و فلفل به مقدار کافی برگ بو چند برگ اگر تازه نداشتید از عطاری ها بخرید طرز تهیه : بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه 7 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم . بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و 3 لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، 200 گرم هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم.

 

 




stephinesvedine.weebly.com
شنبه 17 تیر 1396 04:57 ق.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
as though you relied on the video to make your point.
You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?
foot pain gluten
سه شنبه 6 تیر 1396 02:26 ق.ظ
Hello my friend! I wish to say that this article is awesome,
nice written and include approximately all important infos.
I would like to peer extra posts like this.
plaza.rakuten.co.jp
چهارشنبه 3 خرداد 1396 06:26 ب.ظ
Your style is very unique compared to other people I have read stuff from.
Thank you for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just
bookmark this site.
http://willavrooman.blogas.lt
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 07:12 ق.ظ
You could definitely see your expertise within the paintings you
write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren't
afraid to mention how they believe. All the time go after
your heart.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 10:46 ق.ظ
I am really impressed with your writing skills as well as with
the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a great blog like this one nowadays.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر