تبلیغات
بازارچه - سوپ قارچ
بازارچه
شنبه 1 آبان 1389

سوپ قارچ

شنبه 1 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

 


مواد لازم: قارچ: ۲ ۵۰ تا ۳۰۰ گرم (تفن داده شده) خامه: دو قاشق (برای هر سوپ) آرد: یک قاشق غذا خوری (برای هر سوپ) آب مرغ: یک فنجان (برای هر سوپ ) کره: ۱۰۰ گرم (دو عدد کره ۵۰ گرمی) سینه مرغ پخته شده: یک عدد سبزیجات سخت: ۴۰۰ گرم طرز تهیه: کره را داخل قابلمه می ریزیم تا داغ شود و سپس سبزیجات را خرد کرده و داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم، آرد را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب مرغ را به آن اضافه می کنیم تا کمی غلظت بگیرد، سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و با نمک و فلفل مواد را مزه دار می کنیم. به مدت سی دقیقه حرارت می دهیم تا غلیظ شود، بعد از این مدت، مواد را صاف می کنیم تا عصاره آن به دست آید، قارچی را که از قبل تفت داده ایم به آن اضافه می کنیم و به مدت کمی روی حرارت می گذاریم، بعد آن را از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود. خامه را به آن اضافه کرده و مجدداً روی حرارت می گذاریم و پس از مدتی مجدداً آن را از روی حرارت بر می داریم. در تهیه سوپ مرغ نیز مراحل بالا را انجام می دهیم و فقط جای قارچ، مرغ پخته شده (ریز شده به صورت حبه) داخل سوپ می ریزیم. (البته در سوپ ذکر شده هم می توان مرغ و هم قارچ را با هم داخل آن ریخت و سوپ مرغ و قارچ تهیه کرد).(ایران شف)

 




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر