تبلیغات
بازارچه - اموزش حلیم
بازارچه
شنبه 1 آبان 1389

اموزش حلیم

شنبه 1 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

400 گرم گندم خورد شده یا گندم معمولی (توضیح می‌دهم) 400 گرم گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده می‌کنند) 1 عدد پیاز نیم قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک روغن یا کره به مقدار نیاز تقریبا 1.5 لیتر آب سرد شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه توضیح: گندم را معمولا باید گندم پوست کنده استفاده کنید. اگر مثل من گندم بدون پوست در دسترس نداشتید می‌توانید گندم پوست دار استفاده کنید. اگر گندم پوست کنده نبود باید بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک توری فلزی یک چیزی مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن را بگیرید، مثل این وسیله تصویر کنار. اگر گندم پوست دار استفاده می‌کنید کمی بیشتر گندم مصرف کنید چون پوست آن دور ریز می‌شود (تقریبا 350 گرم) اگر گندم خورد شده گیر نیاوردید می‌توانید گندم درسته بخرید و آنرا قبل از مصرف در ماشین آشپزخانه خورد کنید، باز هم به طریق بالا باید پوست آنرا جدا کنید. ظروف و وسایل لازم: دو عدد قابلمه یکی تقریبا 4 یا 5 لیتری و دیگری 6 تا 7 طرز تهیه: اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خیس کنید. بگذارید تا خوب آب جذب کند به این صورت مدت طبخ را هم کاهش می‌دهید. گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید، پیاز را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم بیفزاید و شعله اجاق را روی درجه متوسط قرار بدهید بگذارید گوشت خوب بپزد. گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت کنید ته قابلمه نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید. وقتی گوشت پخت آنرا از مایع خارج کنید و با ماشین آشپزخانه خورد کنید. دقت کنید گندم باید خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (یعنی دانه‌ها نباید کامل باشد، بصورت خمیر در آمده باشد). اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید. حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفت در آمده را با گوشت کوبیده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود (قوام بیاید). دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته قابلمه نگیرد حلیم نباید مثل گوشت کوبیده زیاد سفت و یا مثل آب گوشت زیاد شل و روان باشد. هنگام مصرف حلیم، می‌توانیم روی آن را دارچین پاشیده و با روغن حیوانی یا کره داغ و شکر نوش جان کنید. نان سنگک را من ترجیح می‌دهم ولی حلیم را می‌توانید با نان‌های دیگر هم سرو




What is the tendon at the back of your ankle?
جمعه 17 شهریور 1396 03:45 ب.ظ
WOW just what I was looking for. Came here by searching for How do you get rid of
Achilles tendonitis?
unadvisedvocati70.jimdo.com
چهارشنبه 28 تیر 1396 12:08 ب.ظ
Woah! I'm really enjoying the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard to get that "perfect balance" between usability
and visual appeal. I must say you have done a amazing job with this.
In addition, the blog loads very quick for me on Chrome.

Outstanding Blog!
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 04:34 ب.ظ
I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back down the road.
Many thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر