تبلیغات
بازارچه - قهوه اسپرسو
بازارچه
جمعه 14 آبان 1389

قهوه اسپرسو

جمعه 14 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

قهوه اسپرسو

کروپ دستگاه اسپرسو را با قهوه اسپرسو پرکنید. کروپ را در جای مخصوص نصب کروپ قرار دهید کلید را روشن کنید به اندازه ای که میخواهید فنجان را پر کنید

1 شات 2 شات 3 شات شات مقدار استاندارد قهوه اسپرسو میباشد در فنجان کوچک سرو کنید و بدون شیر سرو میشود قبل از هرچیز یادتان باشد هرگز این قهوه را به هنگام استراحت در محل كار و یا پیش از خروج از منزل براى رفتن سر كار ننوشید ،


اسپرسو را باید بعداز یك غذاى خوب در زمانى كه وقت كافى براى آرامش و استراحت دارید میل كنید. لوبیجى در سال ۱۹۰۳ اسپرسو را ابداع كرد. او همیشه از اتلاف وقت كارمندان شركتش براى تهیه و نوشیدن قهوه ناراضى بود و به همین علت به دنبال وسیله اى براى تهیه سریع قهوه مى گشت. لوبیجى به دنبال راهى بود تا به كمك فشار در فرایند دم كردن قهوه زمان لازم براى درست كردن آن را كاهش دهد. او عاقبت موفق به ساخت دستگاه قهوه سازى شد كه نام آن را «اسپرسو» گذاشت. اسپرسو یك واژه ایتالیایى است به معناى «سریع» . این دستگاه در زمان كمتر قهوه با كیفیت بهترى را تهیه مى كرد اما مردم استقبال زیادى از آن نكردند. لوبیجى بى پول ماند و در سال ۱۹۰۵ حقوق مربوط به این دستگاه را به شخص دیگرى فروخت. این شخص توانست قهوه اسپرسو را در ایتالیا محبوب كند. قهوه ساز اسپرسو در ابتدا قهوه اى با كمى مزه سوختگى تهیه مى كرد، این طعم ناشى از عبور با فشار آب جوش از میان قهوه آسیاب شده طى فرایند دم كردن بود. در سال ۱۹۳۸ كرموترى پمپ پیستونى را براى قهوه ساز اسپرسو ابداع كرد این پمپ دماى آب را كنترل مى كرد و فقط امكان عبور آب داغ را از قهوه مى داد. لایه اى از كف روى این قهوه وجود دارد كه به این كف «خامه قهوه» مى گویند. در سال ۱۹۶۱ - م «فائما» پمپ برق را جایگزین پمپ پیستونى و روش سنتى كرد. در اسپرسو ساز آب از داخل محفظه مخصوص با فشار به جوش آور (بویلر) ماراى المنت گرمایى وارد مى شود. آب ، داخل جوش آور به دماى ۹۲ درجه سانتى گراد و فشار ۱۵ بار مى رسد و سپس با دماى بالا از جوش آور خارج مى شود و از نگهدارنده ----- كه حاوى قهوه آسیاب شده و یا قهوه كیسه اى است عبور مى كند. در انتها قهوه در محفظه مخصوص جمع مى شود و یا به طور مستقیم در فنجان مى ریزد. در قهوه سازهاى بخار این المنت گرمایى است و با ایجاد فشار ۳‎/۵ بار آب را داغ مى كند. قهوه اسپرسو را حتماً باید با خامه قهوه (رویه كاراملى رنگ ) كه نشانه یك اسپرسو خوب است میل كنید. مى توانید قهوه اسپرسو را بعد از ریختن داخل فنجان با كمى خامه رقیق شده با شیر پرچرب به كمك یك خلال دندان تزئین كنید (ایران شف)




What is limb lengthening surgery?
شنبه 18 شهریور 1396 07:05 ب.ظ
I got this site from my buddy who informed me regarding this web page
and now this time I am browsing this website and reading very informative content here.
Reva
سه شنبه 10 مرداد 1396 07:41 ب.ظ
Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
I'm hoping to start my own website soon but I'm a
little lost on everything. Would you recommend starting with a free
platform like Wordpress or go for a paid option? There
are so many options out there that I'm totally
overwhelmed .. Any ideas? Thank you!
Anita
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:44 ب.ظ
Wow, this piece of writing is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to inform her.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر