تبلیغات
بازارچه - لازانیا
بازارچه
شنبه 15 آبان 1389

لازانیا

شنبه 15 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

آموزش و طرز تهیه انواع لازانیا و راویولی

lazaniya-photo.jpg


طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

مواد لازم:

50 گرم كره
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
2 فنجان شیر
به مقدار دلخواه نمك و فلفل

طرز تهیه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می كنیم تا سس صاف و یكنواخت و غلیظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه می كنیم. حالا سس آماده مصرف است.

تهیه لازانیامیلانو

مواد لازم:

2بسته خمیر لازانیای آماده
نیم كیلو قارچ
200 گرم پنیر پیتزا
2 فنجان سس سفید
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
از هر كدام یك عدد فلفل سبز و قرمز دلمه ای
100 گرم روغن
به قدر لازم نمك و فلفل

طرز تهیه:

فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریك خرد می كنیم و با 2 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه كرده و می گذاریم با یك فنجان آب كمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد كرده به آن اضافه می كنیم و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماكارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می كنیم.

نكات تغذیه ای :

لازانیا ، علاوه بر اینكه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع كودكان نیز است. افرادی نیز كه از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.


لازانیا با قارچ

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 500 گرم،
قارچ 250 گرم،
فلفل دلمه ای درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری،
سس گوجه فرنگی بمقدار لازم،
سس سفید 2 پیمانه
پنیر گرویر 200 گرم،
پودر اورگانو 1 قاشق غذاخوری،
نمک و فلفل بمقدار لازم
پیاز سرخ کرده 3قاشق سوپخوری،
ورقه لازانیا 8 عدد

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را همراه بانمک و فلفل و کمی روغن تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را اضافه نموده باز کمی تفت می دهیم . فلفل سبز را خلال کرده به آن اضافه می کنیم . قارچها را پساز تمیز کردن ورقه ورقه کرده با کمی نمک , 2 قاشق آبلیمو و کمی روغن تفت می دهیم وبه مواد اضافه می کنیم . همه را مخلوط کرده در آخر فلفل و پودر اورگانو را مخلوط مواد نموده کنار می گذاریم . حال ورقه لازانیا را در آب جوش و نمک نرم کرده ظرف مناسبی را چرب کرده , یک ردیف لازانیا می چینیم . رویش گوشت وقارچ را ریخته با قاشق صاف می کنیم آنگاه نیمی از سس سفید را , بعد مقداری پنیر و سپس سس گوجه فرنگی . این کار را باز تکرار کرده در آخر که پنیر و سس گوجه فرنگی را برای مرتبه دوم اضافه نمودیم. فر را روشن کرده با حرارت 350 درجه بمدت سه ربع لازانیا را می پزیم . این غذا معمولا با همان ظرف سرو می شود. (ایران شف)




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر