تبلیغات
بازارچه - جوجه کباب
بازارچه
شنبه 15 آبان 1389

جوجه کباب

شنبه 15 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

آموزش جوجه کباب با برنج زعفرانی
shrimp_jujeh.jpg

مواد لازم : گوشت مرغ 1250 گرم آب لیموترش 2.5 فنجان زعفران قدری پاپریكا قدری روغن زیتون 0.5 فنجان جعفری شاخه ای قدری فلفل قدری نمك قدری طرز تهیه : خیلی ها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد ، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا براحتی با کارد و چنگال خورده شود . برنج زعفرانی 150 گرم بیشتر نخورید چاق می شوید بطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا 1.250 کیلو باشد . قطعات سینه را از استخوان جدا مینمائیم و پوست آنرا میگیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا میکنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده میکنیم و قطعات گوشت را در این سس می خوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه ها را اماده نمود و بعد به ترتیب زیر آنرا به سیخ میکشیم ، قطعات سینه را از پهنا لوله میکنیم و جدا به سیخ میکشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ می کشیم ، آتش یک نواخت ملایمی را آماده میکنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش میگذاریم و گاهی پشت و رو میکنیم کمی که برشته شد ، قطعات سینه را میگذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخ ها میدهیم و سیخ ها را بطور منظم بشکلیکه قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس میکشیم و اطراف آنرا با پیازچه و تربچه که بشکل گل درست کرده ایم و خیار شور تزیین میکنیم .




Josh
جمعه 17 آذر 1396 08:40 ب.ظ
Hi there, just wanted to say, I liked this article.
It was practical. Keep on posting!
What causes pain in the back of the heel?
شنبه 25 شهریور 1396 06:09 ق.ظ
Its like you read my mind! You seem to know a lot approximately this,
such as you wrote the e book in it or something.
I believe that you just could do with a few
percent to drive the message house a little bit, however other than that,
this is great blog. An excellent read. I will certainly be back.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر