تبلیغات
بازارچه - کباب تابه ای
بازارچه
شنبه 15 آبان 1389

کباب تابه ای

شنبه 15 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

آموزش و طرز تهیه کباب سنتی اسکندر(ترکیه)

mmmm.jpg

نوع خاصی از کباب هست که بصورت دونر کباب ترکی (Döner Kebab) آماده شده بهمراه سس و نان پیده (از بربری هم میشه استفاده کرد) در کنار ماست سرو میشود. گوشت (قرمز) مورد استفاده نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد. کبابی است مخصوص که در شهر بورسا (Bursa) در ترکیه تهیه میشود. برای اولین بار در سال ۱۸۶۷ میلادی توسط اسکندر از شهر آنتاکیا (Antakya) شهری در جنوب ترکیه هم مرز با سوریه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود البته در اکثر شهرهای ترکیه میتوانید در منوی رستورانها کباب اسکندر را ببینید اما آنچه که در بورسا درست میشود طعمش بسیار متفاوت و لذیذتر است. مواد لازم: گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم کره: ۱۲۰ گرم ماست: ۱۰۰ گرم نان پیده ویا بربری: نصف آب گوشت: یک لیوان رب گوجه فرنگی و فلفل: یک قاشق غذا خوری (مخلوط) طرز تهیه: ۱. گوشت را بسیار ناز (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید. ۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید. ۳. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه. ۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید. ۵. گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید. ۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید. ... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید
 
آموزش و طرز تهیه کباب تابه ای

zzzzzzzzz.jpg

● مواد لا‌زم ▪ گوشت بدون چربی چرخ شده۵۰۰ گرم ▪ پیاز متوسط۳ عدد ▪ تخم‌مرغ۱ عدد ▪ فلفل دلمه‌ای۲ عدد ▪ قارچ ۲۵۰ گرم ▪ سیب‌زمینی متوسط۲ عدد ▪ گوجه‌فرنگی متوسط۴ عدد ▪ سیر۲ حبه ▪ روغن كانولا ۱ قاشق غذاخوری ▪ زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری ▪ نمك و فلفل به اندازه كافی ● طرز تهیه یك عدد پیاز را رنده كنید و همراه تخم‌مرغ و فلفل و نمك یا گوشت چرخ شده مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا نرم و یكدست شود. ۲عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی و سیر را به صورت حلقه‌حلقه ببرید. كف ماهی‌تابه را با یك قاشق غذاخوری روغن چرب كنید و گوشت ورز داده شده را در آن پهن كرده و با دست صاف و مرتب كنید. سپس حلقه‌های سیب‌زمینی را در یك ردیف روی گوشت بچینید و این عمل را به ترتیب برای حلقه‌های پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ و گوجه فرنگی انجام دهید. سیر خرد شده را روی مواد قرار دهید و نمك و فلفل و آب زعفران را نیز اضافه كنید. در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید (ایران شف)




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر