تبلیغات
بازارچه - کتف مرغ با سس بادم
بازارچه
شنبه 15 آبان 1389

کتف مرغ با سس بادم

شنبه 15 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

آموزش کتف مرغ با سس بادام زمینی

chicken-wings-su-1806828-l.jpg


مواد لازم برای کباب بال مرغ ▪ نصف فنجان آرد ▪ یک فنجان نان خرد شده ▪ یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده ▪ یک قاشق غذاخوری نمک ▪ دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده ▪ نصف فنجان کره مارگارین ذوب شده ▪ نصف فنجان شیر ▪ کمی فلفل سیاه ▪ پنج عدد بال مرغ ▪ مواد لازم برای تهیه سس ▪ یک و نیم فنجان بادام زمینی بوداده آسیاب شده ▪ یک عدد سیر له شده ▪ دو قاشق غذاخوری زنجبیل له شده ▪ یک قاشق چایخوری تمر هندی ▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ▪ نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز ● زمان پخت: ۲۶ دقیقه ● طرز تهیه در یک ظرف بزرگ، آرد، خرده های نان، ریحان و پنیر پارمسان را ریخته و هم بزنید. در ظرفی دیگر شیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ آغشته کنید. سپس بال مرغ را در ظرف حاوی مخلوط آرد، خرده های نان و.‎.‎. قرار دهید، طوری که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود. سپس کمی کره به آن مالیده و در فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. در این فاصله بادام زمینی، سیر و زنجبیل را در ظرف کوچکی ریخته و هم بزنید و سپس سایر مواد را به آن بیفزایید. سس را در ظرف بزرگی ریخته و بال های برشته را در آن قرار دهید و با کمی سبزی آن را تزئین کنید (ایران شف)




nonstopdiva5204.jimdo.com
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:22 ب.ظ
It's the best time to make some plans for the longer term and it's time to
be happy. I've read this submit and if I could I want to suggest you some attention-grabbing issues
or advice. Maybe you could write subsequent articles referring to this article.
I desire to read even more issues approximately it!
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 09:50 ق.ظ
I couldn't resist commenting. Very well written!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر