تبلیغات
بازارچه - اسپانیش پلیت
بازارچه
سه شنبه 18 آبان 1389

اسپانیش پلیت

سه شنبه 18 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

 
آموزش و طرزتهیه پیتزا ترکیه(لاهماجون)

lahmacun-028.jpg

یتزا ترکى ﴿لاهماجون ﴾ خمیر:دویست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مایع ، چهل گرم خمیر ترش تازه یا بیست گرم خمیر ترش خشک ،یک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در یک ظرف گود ریخته ،هم میزنیم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفید را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانید ،حدود نیم ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید در این فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پیاز بزرگ رنده شده یا خیلى ریز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مایع در ماهیتابه کمى تف دهید با یک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنید واز روى حرارت بردارید ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنید خمیر را دوباره کمى ورز دهید واز آن دو عدد چانه بگیرید ، هر چانه را به اندازه سینى فر پهن کنید ،سینى فر را با یک قاشق روغن چرب و نان یا خمیر پهن شده را در آن قرار دهید ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنید فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائید و سینى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقیقه بپزید . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئین کنید توجه: در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنید این پیتزا را با اضافه کردن کمى سالاد یا سبزى و چند قاشق ماست و خیار لوله کنید و میل نمائید عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادویه اى دارد که استفاده میشود ولى زیادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبین میبرد. پیتزا ترکى ﴿لاهماجون ﴾ خمیر:دویست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مایع ، چهل گرم خمیر ترش تازه یا بیست گرم خمیر ترش خشک ،یک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در یک ظرف گود ریخته ،هم میزنیم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفید را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانید ،حدود نیم ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید در این فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پیاز بزرگ رنده شده یا خیلى ریز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مایع در ماهیتابه کمى تف دهید با یک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنید واز روى حرارت بردارید ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنید خمیر را دوباره کمى ورز دهید واز آن دو عدد چانه بگیرید ، هر چانه را به اندازه سینى فر پهن کنید ،سینى فر را با یک قاشق روغن چرب و نان یا خمیر پهن شده را در آن قرار دهید ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنید فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائید و سینى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقیقه بپزید . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئین کنید توجه: در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنید این پیتزا را با اضافه کردن کمى سالاد یا سبزى و چند قاشق ماست و خیار لوله کنید و میل نمائید عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادویه اى دارد که استفاده میشود ولى زیادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبین

آموزش و طرز تهیه اسپانیش پلیت (ایران شف)

marsala_title.jpg


اسپانیش پلیت مواد لازم: فیله مرغ=400 گرم قارچ=200 گرم آرد گندم=2 قاشق سوپخوری شیر=1 لیوان آب مرغ=2 لیوان سس سویا=3 قاشق غذاخوری پیاز متوسط=2 عدد خامه=2 عدد روغن زیتون=به مقدار لازم طرز تهیه: 1.ابتدا فیله مرغ را همراه با 4 لیوان آب به مدت 45 دقیقه بپزید.(به آن نمک و زردچوبه و کمی دارچین بزنید).سپس فیله ها را به صورت نگینی خرد کنید. 2.قارچ و پیاز را خرد کنید و همراه کمی نمک و کمی آبلیمو با روغن تفت دهید. 3.فیله مرغ را جداگانه داخل تابه تفت دهید. 4.قارچ تفت داده را به مرغ اضافه کرده سپس سس را روی مواد ریخته و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. 5.غذا برای سرو آماده است. طرز تهیه سس: 1.ابتدا داخل ظرف کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن پیاز ریز شده را به آن اضافه کنید. 2.بعد از نرم شدن پیاز،آرد را به آن اضافه کرده و به اندازه ای تفت دهید که طلایی رنگ شود. 3.آب مرغ گرم را کم کم به مواد اضافه کنید،بعد شیر را به آرامی به مواد بیفزایید و هم بزنید تا به مرحله جوش برسد. 4.سس سویا،خامه و کمی نمک و فلفل به ان اضافه کرده و هم بزنید تا وقتی که غلظت مواد به اندازه ماست شود

 
آموزش و طرزتهیه پیتزا ترکیه(لاهماجون)

lahmacun-028.jpg

یتزا ترکى ﴿لاهماجون ﴾ خمیر:دویست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مایع ، چهل گرم خمیر ترش تازه یا بیست گرم خمیر ترش خشک ،یک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در یک ظرف گود ریخته ،هم میزنیم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفید را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانید ،حدود نیم ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید در این فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پیاز بزرگ رنده شده یا خیلى ریز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مایع در ماهیتابه کمى تف دهید با یک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنید واز روى حرارت بردارید ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنید خمیر را دوباره کمى ورز دهید واز آن دو عدد چانه بگیرید ، هر چانه را به اندازه سینى فر پهن کنید ،سینى فر را با یک قاشق روغن چرب و نان یا خمیر پهن شده را در آن قرار دهید ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنید فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائید و سینى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقیقه بپزید . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئین کنید توجه: در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنید این پیتزا را با اضافه کردن کمى سالاد یا سبزى و چند قاشق ماست و خیار لوله کنید و میل نمائید عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادویه اى دارد که استفاده میشود ولى زیادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبین میبرد. پیتزا ترکى ﴿لاهماجون ﴾ خمیر:دویست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مایع ، چهل گرم خمیر ترش تازه یا بیست گرم خمیر ترش خشک ،یک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در یک ظرف گود ریخته ،هم میزنیم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفید را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانید ،حدود نیم ساعت بگذارید تا خمیر ور بیاید در این فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پیاز بزرگ رنده شده یا خیلى ریز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مایع در ماهیتابه کمى تف دهید با یک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنید واز روى حرارت بردارید ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنید خمیر را دوباره کمى ورز دهید واز آن دو عدد چانه بگیرید ، هر چانه را به اندازه سینى فر پهن کنید ،سینى فر را با یک قاشق روغن چرب و نان یا خمیر پهن شده را در آن قرار دهید ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنید فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائید و سینى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقیقه بپزید . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئین کنید توجه: در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنید این پیتزا را با اضافه کردن کمى سالاد یا سبزى و چند قاشق ماست و خیار لوله کنید و میل نمائید عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادویه اى دارد که استفاده میشود ولى زیادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبین




What causes painful Achilles tendon?
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:52 ب.ظ
Howdy! I just would like to offer you a huge thumbs up for your great information you've got right here on this post.
I'll be coming back to your web site for more soon.
foot pain guide
پنجشنبه 22 تیر 1396 09:24 ق.ظ
These are in fact great ideas in regarding blogging.
You have touched some good things here. Any way keep up wrinting.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 08:44 ق.ظ
Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
Any way I'll be subscribing to your augment and even I achievement
you access consistently fast.
BHW
چهارشنبه 23 فروردین 1396 04:34 ق.ظ
This info is invaluable. When can I find out more?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر