تبلیغات
بازارچه - کیک زنجبیلی
بازارچه
سه شنبه 18 آبان 1389

کیک زنجبیلی

سه شنبه 18 آبان 1389

نوع مطلب :
نویسنده :عرفان حقیقی

آموزش و طرز تهیه کیک زنجبیلی Ginger Cake

ginger.jpg

كیك زنجبیلی Ginger Cake كیك زنجبیلی خوشمزه و تند را امتحان كنید. زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: 65 دقیقه مواد لازم برای 8 تا 10 تكه: روغن مقداری برای چرب كردن آرد 225 گرم پودر زنجبیل یك قاشق چایخوری جوش شیرین یك قاشق چایخوری تخم مرغ یك عدد هم زده شكر 115 گرم كره 60 گرم شربت طلایی (آب قند) 115 گرم شیر 225 میلی گرم طرز تهیه: 1- فر گاز را روی 150 درجه سانتی گراد یا درجه 2 از قبل گرم كنید. 2- یك قالب كیك به اندازه 18 در 25 را چرب كنید و كاغذ مخصوص كیك پزی را داخل آن قرار دهید. در یك كاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الك كنید، داخل تخم مرغ بریزید، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنید. 3- در یك قابلمه كوچك كره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید. 4- مخلوط شیر را به آرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا تركیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالب‌ها بریزید. 5- مخلوط را یك ساعت یا تا زمانی كه شروع به جمع شدن از كناره‌ های كیك كند، حرارت دهید. 6- كیك را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنك شود. 7- كیك را به قطعات مختلف تقسیم كرده و میل كنید. (ایران شف)




http://iapplenews.mihanblog.com/post/100
شنبه 10 تیر 1396 12:38 ق.ظ
Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.

I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to
new posts.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر